Personvern-erklæring

Servicemannen Pål Vangsøy her under navnet Kameraverkstedet behandler personopplysninger i forbindelse med servicereparasjoner utført her hos oss. 

Denne erklæringen inneholder informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger om deg:

Fordi det er helt nødvendig for at produktet som er mottatt til service skal kunne knyttes til deg som kunde, eller butikk. Vi samler inn navn, epost, telefonnummer, produkt og serienummer på produktet. Hvis produktet mottas via post lagrer vi også adresse, postnummer og sendingsnummer inn. Opplysningene lagres i en reparasjonsdatabase som bare Servicemannen På Vangsøy AS har tilgang til og de deles ikke til andre. Personopplysninger brukes også i vårt regnskapssystem, da de danner grunnlag for faktura.

2. Sletting:

Alle personopplysninger vil bli slettet da det ikke er behov for de lenger, eller hvis kunden ønsker dette. Ønsker du å vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg i vår database, vennligst ta kontakt med oss.

Oslo 15.12.2021

I 2019 har det endelig blitt "in" å bruke analogt fotoutstyr igjen, noe jeg som lidenskapelig servicetekniker setter stor pris på. Det er godt å få en gammel Pentax, Nikon eller Leica i hendene og kjenne tyngden av magnesium, messing og stål. Det å ta en gjennomgang, finne årsak til hvorfor det ikke virker lenger. Rense, smøre, kalibrere for så å gi det mulighet til nye filmpatroner og nye blinkskudd!

Å få et slitent objektiv, full av skitt med treg fokus som ikke virker - blender som står i "stein", men allikevel kunne beundre fargespillet i coatingen, se detaljene i metallarbeidet og føle kompaktheten og vite at ja: dette objektivet kan få et nytt liv.

Det som ofte trengs er demontering, rensing, skifte av fett, fjerne gammel olje, også kalt CLA og da vil igjen de mekaniske delene fungere perfekt sammen slik det var tenkt den gangen de ble konstruert. Sluttfasen med kalibrering er ikke minst viktig for at optikken skal prestere det den var tiltenkt.

Sett fra et miljømessig synspunkt er gjenbruk viktig så reparasjon av gammelt utstyr er fornuftig.

Jeg har jo vært med siden tidlig 80 tall så jeg har fulgt med i utviklingen på kamera og optikk-siden og har derfor mye erfaring med digitale kameraer også. Derfor utfører jeg Check&Clean på alle merker, oppdatering av firmware osv.

Service og vedlikehold på eldre analoge kamera, optikk, lysbildeframvisere,tilpassninger osv. Også Check&Clean på digital kameraer, alle formater.

PENTAX, NIKON, CANON, VOIGTLÄNDER, LEICA, BRONICA,

MINOLTA, OLYMPUS, ZENIT, NIKKOR, SMC-PENTAX, ROKKOR, SIGMA, SEIKO, CARL ZEISS, COMPUR, SCHNEIDER-KREUZNACH